STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Ansøgningsskema

Her kan du søge om at blive elev

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

Et LTC-ophold

Et LTC-ophold

LTC tilbyder to muligheder. Et Basis ophold på fem måneder eller Basis + Overbygning på ni måneder

LTC tilbyder to muligheder:

Et Basis-ophold på fem måneder fra august til december. Basis opholdet indeholder 14 undervisningsuger og 5 ugers praktikperiode i Danmark samt KFS’ Discipeltræf – i alt 20 uger.

Et Basis + Overbygnings-ophold på ni måneder fra august til maj. Basis + Overbygnings-opholdet indeholder 26 undervisningsuger, 7 ugers praktikperiode i Danmark og 3 ugers praktikperiode i udlandet samt KFS’ Discipeltræf og Påskelejr – i alt 38 uger.

 

 

Når du ansøger, skal du angive, om du søger ind på Basis eller på Basis + Overbygning. Vælger du kun at søge ind på Basis, har du mulighed for inden 1. oktober at søge om optagelse på Overbygning.

 

Nyt LTC-hold offentliggjort

19. MAJ 2017

Vi kan i dag afsløre, at der er optaget 12 nye elever på KFS' ledertræningscenter. Se navnene på de nye LTC'ere.

Ansøgningsfrist d. 6. juni

19. MAJ 2017

Send din ansøgning til LTC senest 6. juni

Bliv elev

I menuen herover kan du finde relevant information omkring et LTC ophold og downloade et ansøgningsskema.

Du er også altid velkommen til at kontakte LTC på jakob@kfs.dk eller ringe på 3543 8282, hvis du har yderligere spørgsmål.  

Overbygningen er i gang!

14. JANUAR 2016

Ny overbygningsrekord: 15 elever!

Det glæder os rigtig meget, at så mange elever valgte at fortsætte på overbygningen her i foråret. Vi måtte desværre sige farvel til Alex, men heldigvis vil han besøge os ofte og derudover har han gang i meningsfulde ting!

Godt i gang!

1. SEPTEMBER 2015

Så er vi i gang - faktisk fuldstændig i gang!

Vi har både haft introdage, tur til spejderhytten ved Vejle fjord, et 25 årsjubilæum (!!!), og nu er eleverne af sted på teamperiode. Og det har været en fornøjelse at komme igang. 16 friske unge mennesker, som nyder at være her og deltager aktivt i alt, hvad vi sætter dem til. Og nu er de så på teamperiode for at give det vigtigste af alt videre: At Jesus er verdens frelser!