STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Ansøgningsskema

Her kan du søge om at blive elev

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

Visionen

Visionen

Livet på LTC handler om et liv i efterfølgelse og discipelskab. Vi vil i vores hverdagsliv og undervisning på LTC leve i det kald, som Jesus giver os om at følge efter ham og leve livet sammen med ham. 

Det betyder konkret, at vi i teori og praksis har tre fokusområder, som vi arbejder med discipelskab, lederskab og evangelisation ud fra:

At blive ledt af Jesus Kristus
Vi ønsker, at du som LTC-elev bliver rodfæstet i din Kristus-identitet. At du vokser i troen på Gud og bliver klogere på dig selv og livet i følgeskabet med Jesus.

At lede sig selv og andre
Vi ønsker, at der på LTC skal være plads til forskellighed og mangfoldighed. På LTC skal der være tid til modning – menneskeligt og åndeligt. LTC er også et eksperimentarium, hvor fællesskabet er afhængigt af dine idéer, din kreativitet, humor og det, som du har at bidrage med.

At lede mennesker til Jesus Kristus
Vi ønsker, at du som LTC’er og KFS’er får lov til at opleve glæden og vigtigheden af at være medarbejder i KFS’ vigtige arbejde – nationalt og internationalt. Vi ønsker, at du bliver udrustet til at tjene ud fra netop din livshistorie og de evner og nådegaver, som du har.

Nyt LTC-hold offentliggjort

19. MAJ 2017

Vi kan i dag afsløre, at der er optaget 12 nye elever på KFS' ledertræningscenter. Se navnene på de nye LTC'ere.

Ansøgningsfrist d. 6. juni

19. MAJ 2017

Send din ansøgning til LTC senest 6. juni

Bliv elev

I menuen herover kan du finde relevant information omkring et LTC ophold og downloade et ansøgningsskema.

Du er også altid velkommen til at kontakte LTC på jakob@kfs.dk eller ringe på 3543 8282, hvis du har yderligere spørgsmål.  

Overbygningen er i gang!

14. JANUAR 2016

Ny overbygningsrekord: 15 elever!

Det glæder os rigtig meget, at så mange elever valgte at fortsætte på overbygningen her i foråret. Vi måtte desværre sige farvel til Alex, men heldigvis vil han besøge os ofte og derudover har han gang i meningsfulde ting!

Godt i gang!

1. SEPTEMBER 2015

Så er vi i gang - faktisk fuldstændig i gang!

Vi har både haft introdage, tur til spejderhytten ved Vejle fjord, et 25 årsjubilæum (!!!), og nu er eleverne af sted på teamperiode. Og det har været en fornøjelse at komme igang. 16 friske unge mennesker, som nyder at være her og deltager aktivt i alt, hvad vi sætter dem til. Og nu er de så på teamperiode for at give det vigtigste af alt videre: At Jesus er verdens frelser!